Var kan jag finna mer information om mitt strömavbrott?

I Vår app kan du enkelt hitta information om strömavbrott, där kan du också få notifikationer när strömmen är tillbaka och du ser automatiskt både planerade och oplanerade avbrott gällande just din fastighet. Utöver detta så är den även fullpackad av andra lysande funktioner, du kan göra allt ifrån att ladda ner faktura kopior och få notifikationer när den är betald, till att hålla kolla på din förbrukning och ändra faktureringssätt till E-faktura.

På vår hemsida kan du också se alla på gående strömavbrott, du kan antigen söka på en specifik adress eller så kan du trycka på ’Visa avbrott nära dig’. Det finns även något som heter Avbrottskartan, där kan du se alla kända strömavbrott och var vi tänker investera i elnätet, exempelvis gräva ner kablar.
Du kan dessutom anmäl strömavbrott på vår hemsida, klicka här om detta är aktuellt.

Ladda ner E.ON appen
E.ON – Pågående strömavbrott
E.ON – Avbrottskartan

Andra relaterade frågor