Var hittar jag mitt anläggnings ID?

Varje elanläggning är unik. Den märks upp med hjälp av en 18-siffrig kod, som kallas för anläggnings ID. Vid den elmätare som tillhör din anläggning, ska det sitta en gul etikett med titeln "Anläggnings id"? Den ska vara placerad på väl synlig plats i anslutning till elmätaren, och siffrorna ser du under streckkoden.

Kan jag kontrollera mitt anläggnings ID någonstans?
  • Mobilt Bank ID inlogg: Enklast hittar du information om anläggnings ID i vår tjänst Mina Fakturor
  • Appen: Du hittar även information i E.ON Appen under rubriken Mina sidor.

• Du hittar även ditt anläggnings ID på baksidan av din faktura