Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vad händer om jag glömmer att betala min faktura?

Alla kan göra misstag och vi har full förståelse för att man vid något tillfälle kan råka missa att betala sin faktura. Första gången en betalning är sen skickar vi därför en påminnelse utan kostnad. Om det sker igen inom tolv månader tillkommer avgift på 60 kronor för varje påminnelse som vi skickar. Så länge alla tidigare fakturor är betalade skickar vi alltid påminnelse innan kravhanteringen går vidare. På påminnelsen står det angivet när betalningen senast behöver vara oss tillhanda.

Om det sedan tidigare finns obetalda fakturor som ligger hos inkasso och betalning för ytterligare en faktura inte inkommer till oss i tid, skickas kravbrev direkt utan att föregås av en påminnelse.

Vi har alltså olika rutiner för de kunder som missar att betala till förfallodagen en enstaka gång och dem som missar vid upprepade tillfällen. Om en inbetalning är sen tillkommer dröjsmålsränta enligt räntelagen.

Om du vet med dig att du inte kommer kunna betala din faktura i tid ber vi dig kontakta oss innan förfallodagen så att vi tillsammans kan hitta en passande betalningslösning.

Välj betalningssätt
Utebliven betalning

Webmaster Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.