Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Obs! Falskt mejl med E.ON som avsändare

Just nu cirkulerar det ett falskt mejl med E.ON som avsändare, som uppmanar dig som kund att logga in på ditt konto och få en återbetalning. Det aktuella mejlet är skrivet på engelska och uppmanar mottagaren att klicka på en länk för att logga in.  Var uppmärksam på mail där du ombeds att logga in med dina personuppgifter.

Våra tjänster når du via www.eon.se/mitteon
Kundservice Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.