Nu kan du anmäla strömavbrott direkt via vår hemsida!

Den 5e februari laserade vi en digital felanmälan tjänst för strömavbrott på vår hemsida.

Så här gör du. Du går till tjänsten och loggar in med ditt mobila Bank-ID, sedan väljer du vilken av dina fastigheter det gäller. Sedan kommer vi ställa några enklare frågor, för att utesluta att det inte är till exempel en jordfelsbrytare som löst ut. Därefter om vi inte redan känner till avbrottet så behöver du bara ange ditt mobilnummer och sedan är det klart. Snabbt, smidigt och enkelt!