Kan ni meddela mig när strömmen går i min sommarstuga?

Absolut! Vi har två olika tjänster för detta.

Vår app, den mest använda av dem, den meddelar inte bara att strömavbrott har skett, tillsammans med de normala uppgifterna som uppskattat sluttid och antal drabbade kunder, utan också när det är ordnat. I efterhand, kan du även se anledningen till strömavbrottet och följa våra händelseloggar för ärendet.

Du kan förutom detta även se planerade och avslutade strömavbrott. Dessutom är appen fullpackad av andra lysande funktioner. Du kan göra allt ifrån att ladda ner fakturakopior och kolla koll på din förbrukning, till att på notifikationer vid strömavbrott och kolla dig uppdaterad på nyheter inom energimarkanden.
Ladda hem den här!

SMS avisering, är den andra tjänsten. Simpel och smidig, du får helt enkelt ett sms så fort vi får reda på att det är ett strömavbrott i din fastighet. Där i kan du se väsentlig information som uppskattad sluttid samt antal drabbade kunder. Du kan välja att få dem både vid planerade och oplanerade strömavbrott.
Du kan anmäla dig för SMS avisering via Mina Sidor.

Andra relaterade frågor