Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Jag kan inte logga in på Mina sidor, vad är fel?

För att logga in på Mina sidor anger du användarnamn tillsammans med ditt personliga lösenord. Användarnamnet är ditt kundnummer, personnummer alternativt organisationsnummer eller e-postadress som finns registrerad hos E.ON. Kundnumret finns på din faktura eller välkomstbrev från E.ON.

Om du är ny kund eller är en befintlig kund som inte har varit inloggad på Mina sidor någon gång tidigare så måste du skapa ett användarkonto innan du kan logga in på Mina sidor.