Var hittar jag mina fakturor?

Via vår app hittar du alla dina senaste fakturor i PDF-format. Du kan såklart välja att bara klicka fram dom eller skriva ut dom.

Det går även bra att se dina fakturor via vår web på Mitt E.ON där du loggar in med mobilt bankID

Är du extra intresserad av din förbrukning så är det bara att följa stapeldiagrammen som är placerade precis ovanför dina senaste fakturor.