Hur vet jag att jag har angett rätt elmätarfrekvens för min elmätare när jag installerar 100koll?

Elmätarfrekvensen (imp/kWh) står angiven på din elmätare, ofta precis intill dioden där du skall fästa ditt optiska öga. Ange elmätarfrekvens i appen under ”Inställningar” > ”Optiskt öga”. Om du anger fel elmätarfrekvens kan inte 100Koll visa dina förbrukningsvärden på ett korrekt sätt.