Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur loggar jag in på Mina sidor?

När du ska logga in på Mina Sidor första gången börjar du med att skapa ett användarkonto.

Skapa användarkonto

Efter att du fyllt i och skickat formuläret får du ett e-postmeddelande i retur. Det innehåller en länk och en kod. Markera och kopiera hela koden, klicka på länken och klistra sedan in koden på aktiveringssidan som öppnas. När du gjort det är ditt användarkonto aktiverat, och du kan i fortsättningen logga in på Mina Sidor med ditt kundnummer, personnummer eller e-postadress i kombination med det lösenord som du själv valt.

Logga in på Mina Sidor

Vi erbjuder även ett alternativt inloggningssätt som innebär att du loggar in på Mina sidor via ditt Facebook-konto. Du aktiverar enkelt inloggning via Facebook genom att klicka på Facebook-ikonen ovanför inloggningsrutorna på Mina sidor.

Om du redan har ett användarkonto och glömmer bort lösenordet som du valt beställer du enkelt ett nytt. Det nya lösenordet skickas till dig med e-post och fungerar bara för en inloggning. När du använder det blir du automatiskt ombedd att välja ett nytt eget lösenord som du sedan använder i fortsättningen när du loggar in.

Beställ engångslösen

Stöter du på några problem med inloggningen eller funktionerna på Mina Sidor ber vi dig besöka vår hjälpsida och följa instruktionerna och tipsen som finns där. Om du ändå inte hittar någon lösning kan du skicka en felanmälan till oss så att vi får möjlighet att hjälpa dig.

Hjälp med Mina Sidor