Hur kan jag få en kopia på min faktura?

Du finner din faktura digitalt både i vår app och på vår hemsida.

vår app finner du dina fakturor om du går till fliken Mina sidor och tycker på Mina fakturor. Där har du sedan alla dina fakturor under de senaste två kalender åren. Du kan även jämföra din brukning och dess relation till temperaturen direkt i appen. Utöver detta kan du även klicka runt i Grannjämförelsenför att få en bättre insikt i din förbrukning och kanske få några energispartips.
Klicka här för mer info!

På vår hemsida hittar du dina fakturor genom att helt enkelt trycka på Se dina fakturor efter att du loggat in på Mitt E.ON. Där finner du de senaste tre årens fakturor. På Mitt E.ON kan du även anmäla flyttar, se din förbrukning, rapportera strömavbrott, och följa anslutnings ärenden. Allt, utan att ringa ett enda samtal.

Ha en bra dag!