Hur förnyar jag mitt elavtal?

Om du har ett tidsbundet avtal som ska förnyas så kan du enkelt förnya ditt elavtal på vår hemsida där du loggar in med Mobilt BankID

• Du kan förnya dina avtal från och med sex månader innan slutdatum.
  • Klicka på din adress, adressen där du vill teckna nytt avtal, förnya avtal
  • Välj avtalspaket
  • Avtalsbekräftelse skickas till din mailadress
  • 14 dagars ångertid

Du kan också förnya ditt elavtal via vår app om du har 6 månader eller mindre kvar av din avtalslängd

Teckna avtal här - När du ännu inte är kund hos oss
På väg att flytta? - Anmäl inflytt, utflytt och teckna nytt avtal