Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

GrannjämförelsenGrannjämförelsen är ett interaktivt verktyg som du kan använda för att få energispartips, insikt i vilka faktorer som påverkar elanvändningen i hemmet och en indikation på hur din egen förbrukning står sig i jämförelse med andra hushåll som har liknande förutsättningar som du.

Grannjämförelsen kan användas av både villa- och lägenhetskunder och allt innehåll anpassas efter just din situation. Beroende på förbrukningsprofil placeras ditt hushåll in någonstans på en fiktiv gata tillsammans med tre exempelhushåll som du jämförs mot.

   

Kom igång med Grannjämförelsen så här:


  

Du klickar själv på de 3 olika exempelhushållen för att läsa mer om familjerna som bor där och vad du kan göra för att minska din energianvändning. Om du hittar energispartips som du vill genomföra lägger du dem i din egen att-göra-lista. Tipsen som vi ger är både enkla vardagsåtgärder och förslag på större investeringar.
Det går också att boka samtal med våra energirådgivare direkt i Grannjämförelsen.

Bra för plånboken och exceptionellt för miljön! Testa och berätta sedan för oss vad du tycker, din åsikt är mycket viktig för oss! Både gällande Grannjämförelsen och appen då den är till för dig.

I menyraden längst ner i appen väljer du Kundservice > Ge oss feedback.


Tack för din hjälp!

Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.