Hur registrerar jag autogiro?

Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får in om autogiro.

Hur kan jag registrera autogiro?
Logga in i Mitt E.ON, gå till Mina fakturor och välj ändra betalningsinställningar.
Där kan du välja att registrera så att dina fakturor skickas via autogiro.

Vilket datum drar ni betalningen när jag har autogiro?
Den 28:e är förfallodatum för våra fakturor, vi drar betalningen från ditt konto samma dag. Infaller 28:e en röd dag så drar vi betalningen i efterskott.