Är det Eon som åker runt med helikopter och synar luftledningar på Österlen just nu?

Är det Eon som åker runt med helikopter och synar luftledningar på Österlen just nu?

Monica Gummesson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Monica!

Förmodligen är det vi som har varit i området och besiktat ledningarna, på denna länk så hittar du mer information om var vi kommer helikopterbesikta de kommande 21 veckorna.

Om det är så att du vill bli aviserad när vi utför dessa besiktningar via helikopter så kan du gå in på vår hemsida och anmäla dig till vår sms-tjänst för just detta.

Marcus Kundsupport