Vi förbehåller oss rätten att plocka bort och/eller anmäla inlägg eller innehåll som är: Nedsättande eller obscent Bedrägligt, vilseledande eller olagligt Hatiskt på något sätt. Att på något sätt personangripa, t ex genom ras/etnicitet, religion, kön, nationalitet, utseende eller politisk övertygelse I strid med immateriell äganderätt På annat sätt stötande eller allmänt off topic Försäljning i alla dess former Avsiktlig störning av diskussion Spammande Uppladdade filer som innehåller virus eller program som kan skada funktionen hos andras datorer Kommersiell värvning eller värvande av donationer Länkbete (bädda en länk i ditt inlägg att dra trafik till din egen webbplats) Å andra sidan. Vad vi vill att du gör kan beskrivas enkelt, med två ord: Bidra respektfullt. Välkommen hit. Kul att du är här. Hälsar, E.ON Sverige.