Policy för innehåll och personuppgifter

Vi förbehåller oss rätten att plocka bort och/eller anmäla inlägg eller innehåll som är:

• Nedsättande eller obscent.
  • Bedrägligt, vilseledande eller olagligt.
  • Hatiskt på något sätt. Personangrepp exempelvis genom ras, etnicitet, religion, kön, nationalitet, utseende eller politisk övertygelse.
  • I strid med immateriell äganderätt.
  • På annat sätt stötande eller allmänt off topic.
  • Försäljning i alla dess former.
  • Avsiktlig störning av diskussion.
  • Spammande.
  • Uppladdade filer som innehåller virus eller program som kan skada funktionen hos andras datorer.
  • Kommersiell värvning eller värvande av donationer.
  • Länkbete (att bädda en länk i ett inlägg med syfte att leda trafik till egen webbplats).
Å andra sidan. Vad vi vill att du gör kan beskrivas enkelt, med två ord:
Bidra respektfullt.

Välkommen hit. Kul att du är här.
Hälsar, E.ON Sverige.